IBM

Watson Build on käynnissä!

Tämän vuoden Watson Build -kisa on nyt avattu!  Watson Build on globaali kolmivaiheinen ohjelma, jonka tavoitteena on kannustaa kumppaneita ja asiakkaita tekoälysovellusten kehitykseen. Osallistujat saavat maailmanluokan opastusta ja apuja uuden tekoälyä hyödyntävän palvelun konseptointiin, validointiin ja rakentamiseen.

Ohjelman ensimmäinen vaihe, Think, on nyt käynnissä. Sen aikana kisaan ilmoittautuneet yritykset rakentavat liiketoimintasuunnitelman tekoälykonseptilleen. Tätä tukee myös 12.6. klo 8.30-14 järjestettävä Watson Build Workshop, josta lisätietoja alla. Think-vaiheen jälkeen parhaat suunnitelmat etenevät seuraavaan, Build-vaiheeseen 17.7. alkaen.

Katso täältä tarkempi kuvaus Watson Build -ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan.

Watson Build workshop: 
Watson Build workshoppiin voi osallistua myös ilman, että aikoo osallistua itse Watson Build -kisaan. Workshopin osallistujat saavat eväitä niin Design Thinking -metodiin, kuin IBM Cloudiin ja Watson APleihin tutustumiseen. Workshopissa esitellään Watson Buildin vaiheet ja annetaan vinkkejä business planin rakentamiseen. Katso workshopin lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täällä.