Pedab mukana IBM Think Summit -tapahtumassa

IBM-ekosysteemin suurin vuotuinen paikallinen tapahtuma Think Summit järjestettiin tänä vuonna 29.10.2019 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Lämmin kiitos kaikille Pedabin ständillä poikenneille ja Marshall-bluetoothkaiuttimen arvontaan osallistuneille. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajaa!

Tässä oikeat vastaukset leikkimielisen visailumme kysymyksiin:

1) Pedab on IBM:n VAD. VAD-lyhenne tulee sanoista Value Added Distributor (suomeksi lisäarvotukkuri). Yksi rooleistamme on toimia päämiehen ja kumppaniyritysten välisenä, yhteistyötä sujuvoittavana tahona. Tarjoamme asiantuntevaa ja konkreettista apua monenlaisissa IBM-kumppanuuteen liittyvissä asioissa.

2) Pedab toimii kaikissa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Ranskassa. Pedab ei toistaiseksi toimi Iso-Britanniassa.

3) Seismic on IBM:n uudehko ja vertaansa vailla oleva myynnin- ja markkinoinninedistämisportaali, jonka käyttöönotossa avustamme mielellämme!

4) Pedabin tapahtumaslogan ”Best at IBM.” on paikkansapitävä mm. seuraavista syistä:
Olemme IBM:ään erikoistunut lisäarvojakelija; meillä on talon sisällä yhteensä yli 500 työvuotta IBM-kokemusta! Tästä kokemuspohjasta ammentaen pystymme toimimaan kumppaneidemme tukena kaikissa IBM-kumppanuuden vaiheissa. Lisäksi autamme kumppaneitamme uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa ja tarjoamme tähän konkreettista apua esim. järjestämällä yhteisiä markkinointiaktiviteetteja kumppaneidemme kanssa.

Kumppaneista huolehtimisen lisäksi Pedab järjestää aktiivisesti myös laajempaa kuulijakuntaa kiinnostavia toimialatilaisuuksia ajankohtaisista aiheista, joista esimerkkeinä mm. nämä menneet tilaisuutemme:
Blockchain – Beyond Hype -aamiaistilaisuus
Data – from Risk to Asset -aamiaistilaisuus

Ottamalla LinkedIn -tilimme seurantaan saat jatkossa ensimmäisten joukossa tiedon vastaavista aktiviteeteistamme.

Otathan meihin yhteyttä mikäli IBM-kumppanuuteen liittyvät asiat askarruttavat tai voimme muutoin olla avuksi datan & analytiikan, IT-infraratkaisuiden tai tietoturvan kehittämishankkeidesi saralla!