Star

Petri Böhm Pedab Suomen maajohtajaksi

Lehdistötiedote 11.4.2019

 

                                             

 

IT-laitteistoja, ohjelmistoratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita tarjoava lisäarvojakelija Pedab on nimittänyt Petri Böhmin vastaamaan Suomen maayhtiön liiketoiminnasta 1.4.2019 alkaen. Uuden maajohtajan tehtävänä on kehittää Pedab Suomen toimintoja ja vahvistaa markkina-asemaa. Pedab Suomi panostaa lähitulevaisuudessa ekosysteeminsä edelleenkehittämiseen ja asiakkaiden digitalisaatiohankkeiden edistämiseen yhdessä kumppaneiden kanssa.

 

Johtavien päämiesten IT-laitteistoja, ohjelmistoratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita tarjoava lisäarvojakelija Pedab on nimittänyt Petri Böhmin Suomen toiminnoista vastaavaksi maajohtajaksi 1.4.2019 alkaen. Nimitys vahvistaa Pedabin kasvustrategiaa ja antaa jatkoa Suomen toimintoihin aikaisemmin tehdyille investoinneille.

Petrillä on yli 25 vuoden kokemus IT-alalta Suomesta ja Pohjoismaista. Hän on toiminut liiketoiminnan johtotehtävissä aikaisemmissa rooleissaan, viimeisimmäksi Accountorilla ja sitä ennen Oraclella. Petrillä on todennettu kyky tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia, ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä johtaa organisaation kasvua ja muutosta.

”Suomi on Pedabille keskeinen markkina-alue, jossa olemme kasvaneet voimakkaasti jo usean vuoden ajan. Kysyntä Pedabin ja sen ekosysteemin yhdessä tarjoamia ratkaisuja kohtaan on vahvaa. Uuden maajohtajan valinta on Pedabilta strateginen satsaus, jolla uskomme olevan suuri merkitys kykyymme reagoida muuttuvaan markkinatilanteeseen ja kasvattaa liiketoimintamme. Yhdessä johtavien päämiesten sekä kumppaniemme muodostaman ekosysteemin kanssa autamme asiakkaitamme menestymään datan ja analytiikan, laitteisto- ja alustaratkaisujen sekä tietoturvan alueilla. Olemme iloisia saadessamme toivottaa Petrin kaltaisen kokeneen ammattilaisen tervetulleeksi tähän tärkeään rooliin toimintojemme johtamiseksi ja kehittämiseksi Suomessa.” toteaa Pedab-konsernin toimitusjohtaja Jesper Bartholdson.

”Otan innolla vastaan roolini Pedab Suomen maajohtajana. Pedabilla on vahvaa osaamista, laaja kumppaniverkosto sekä meneillään oleva erittäin kiinnostava kehitysvaihe, jotta pystymme jatkossakin vastaamaan muuttuvaan markkinatilanteeseen. Näen paljon potentiaalisia liiketoiminnan kasvu- kehitysmahdollisuuksia. Uskon, että aiempi kokemukseni tavoitteellisesta yhteistyöstä eri tahojen kanssa ja markkinoiden tarpeisiin vastaamisesta on hyödyksi uudessa tehtävässäni. On ilo ja kunnia johtaa Pedab Suomen maayhtiötä kohti entistä merkittävämpää roolia osana asiakkaidemme digitalisaatiohankkeita.” Petri Böhm toteaa.

”Pedab Groupin toiminnan laajetessa ja strategisesta liiketoiminnan kehitystyön näkökulmasta uskon, että Petrin nimitys uudeksi maajohtajaksi yhdistettynä koko Pedab Suomen organisaation asiantuntemukseen tulee olemaan korvaamatonta liiketoimintamme kasvun kannalta koko konsernissa.” Jesper Bartholdson päättää.

 

Lisätietoja:
Petri Böhm, maajohtaja, tel. +358 40 162 7969