SAP

Tule meille töihin!

Toimintamme kasvaessa haemme ratkaisukonsulttia!

Tehtävässä vastaat asiakkaillemme luotavista asiakaskohtaisista palveluratkaisuista. Osaat kuunnella asiakasta ja tarjota vastauksia, joiden avulla liiketoimintaa kehitetään pitkäjänteisesti.

Muodostamasi ratkaisut pohjautuvat korkealuokkaisiin ohjelmisto- ja pilviteknologioihin, kuten esimerkiksi IBM-pilvipalvelualustaan. Tunnet uusimmat teknologiat hyvin ja pystyt kommunikoimaan niiden tuomat edut niin IT-yksikön edustajille kuin johdollekin. Et pelkää esiintyä isoillekaan joukoille ja ulosantisi on mukaansatempaava.

Tässä työssä asenne ratkaisee. Uskallat ehdottaa uutta ja toimit luontevasti ympäristössä, jossa asiat tai suuntaviivat eivät tule aina annettuina. Olet myyntihenkinen, tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä edistyksellisten teknologioiden avulla.

Työssäsi toimit asiakkaiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä Pedabin myynnin ja markkinoinnin kanssa. Pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa IT-alan yrityksessä.

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikean mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

KIINNOSTUITKO?

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen amy.skogberg@pedab.fi

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja täytämme tehtävän välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa Pedab Finlandin maajohtaja Karin Bienek, karin.bienek@pedab.fi