Pedabin perjantaiwebinaari 28.2.

Hallinnoimattomat päätelaitteet aiheuttavat suurimpia tietosuojariskejä monilla aloilla

Tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset tuovat uusia näkökulmia päätelaitehallintaan – erityisesti mobiililaitteiden hallintaan. Jos epäilet, että työntekijänne käyttävät esimerkiksi Whatsappia myös työtehtäviin liittyviin asioihin, kannattaa ehdottomasti osallistua webinaariimme. Se voi osoittautua arvokkaammaksi kuin uskotkaan.

Päätelaitteisiin liittyvät riskiesimerkit ovat kuitenkin sivuosassa webinaarissamme, sillä pääasiassa keskitymme tunnistettujen ongelmien ratkomiseen päätelaitehallintapalvelun mahdollistamin keinoin. Käymme läpi hallintaratkaisuja erilaisten käyttäjäryhmien ja laitepolitiikkojen näkökulmista. Tutustumme niin kenttätyöntekijöille kuin työnjohdolle tai toimistohenkilöstölle sopiviin ratkaisuihin riippumatta siitä, ovatko päätelaitteet käyttäjien omia (BYOD) vai yrityksen hankkimia.

 

Käsiteltäviä kysymyksiä ovat mm.

-Työ ja yksityiskäytön erottaminen
-Yrityksen suojaaminen työntekijän mobiililaitteiden väärinkäytöksiltä
-Erilaiset päätelaitehallinnan asteet eri työntekijäryhmille
-Työkalut muutosvastarinnan voittamiseen

Ja lisäksi voit lähettää omat aiheeseen liittyvät kysymyksesi jo etukäteen: markku.luoto@pedab.fi

 

Webinaarin aikataulu:

9:30-9:45 Liittyminen webinaariin
9:45-10:15 Markku Luoto: Päätelaitteet hallintaan ja tietosuoja kuntoon
10:15-10:30 Kysymyksiä ja keskusteluaIlmoittaudu mukaan!

 

Pedabin Business Unit Manager Markku Luodolla on pitkä kokemus käyttäjien, päätelaitteiden ja sovellusten hallintaan liittyvistä haasteista aina 2000-luvun alusta asti. Markun tiimi voitti ”vuoden hyötysovellus” ja ”paras käyttöliittymä” –palkinnot TeliaSoneran ”Best Developer” -kilpailussa jo viime vuosikymmenellä. Siitä asti hän on menestykkäästi ohjannut erilaisten organisaatioiden toimintojen digitalisointia ja mobilisointia. Markun laaja kokemus niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta sekä monet käytännön esimerkit tehdyistä ratkaisuista antavat hänelle ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla eri lähestymistapoja ja niiden toimivuutta. Markku on erinomainen esiintyjä ja hänen haastattelujaan sekä blogejaan löytyy täältä: linkedin.com/in/luotomarkku