Laitteistot

Oikein valitut palvelin- ja tallennusratkaisut tuovat asiakkaille hyötyjä kuten suorituskykyä, skaalautuvuutta sekä kustannussäästöjä. Olemme Suomessa valinneet teknologiakumppaneiksemme laadukkaat toimittajat, jotka edustavat maailman johtavia teknologioita: IBM:n, Huawein ja Supermicron.

Ydintoimintamme

Laitteistoliiketoiminta on kuulunut Pedabin ydintoimintaan yrityksen perustamisesta asti 1993. Kumppaninamme hyödyt pitkästä kokemuksestamme kokonaisratkaisujen toimittajana, sisältäen sekä laitteistot että ohjelmistot. Ydinosaamisemme Suomessa rakentuu IBM:n ympärille, kattaen Power Systems (Linux, AIX, IBM i), Storage-ratkaisut sekä Mainframe- ja z Systems -palvelimet. Toinen vahva ja voimakkaasti kasvava osaamisalueemme on Huawei Enterprise -ratkaisut, joihin kuuluvat muun muassa palvelin-, tallennus- ja verkkolaitteet.

Kokonaisratkaisut

Tarjoamme kumppaneillemme tukea jokaiseen myyntivaiheeseen. Autamme löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia, tuemme ratkaisuvalinnoissa sekä autamme niin pienissä päivityksissä kuin uusien arkkitehtuurien osalta – olkoon kyseessä pieni ympäristö tai kansainvälinen suuryritys. Esimerkkinä ratkaisuista on lisenssioptimointi alustan valinnalla tai valmisratkaisujen hyödyntäminen kokonaisuuksissa.

Ratkaisutiimimme

Laitemyyntitiimimme Suomessa ja Pohjoismaissa koostuu erittäin osaavista ammattilaisista. Laajan kokemuksen omaava henkilöstömme takaa sen, että saat asiantuntevaa apua palvelin- ja tallennusratkaisumyyntiin aina kun tarvitset.

 

Pedabin tarjoamiin laitteistoratkaisuihin liittyen ota yhteys:

 

Juha Jauhiainen, Infrastructure Sales Leader