Ohjelmistot

Digitalisaatio haastaa liiketoimintamallit, työtavat ja -välineet. Autamme kumppaneitamme pysymään ajan hermolla ohjelmistoratkaisujen muuttuvassa maailmassa. Toimimme Suomessa IBM-, Informatica- ja SAP- ohjelmistojen ja niihin liittyvien palvelujen lisäarvojakelijana. 

Kattava valikoima lisäarvopalveluita

Digimyllerryksessä pärjäävät ne toimijat, jotka tuottavat ylivertaisia asiakaskokemuksia. Pedabin tavoitteena on auttaa kumppaneitamme menestymään jatkuvan kehityksen ja innovatiivisen ajattelun avulla. Sen takia tarjoamme kumppaneille kattavan palveluvalikoiman aina standardipalveluista – kuten lisensointi, hinnoittelu ja tuotetuki – räätälöityihin palvelukokonaisuuksiin myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun alueilla.

Erikoisosaamista

Hyödynnä osaamisemme ja kokemuksemme analytiikka-, pilvipalvelu-, tietoturva-, verkkokauppa-, mobiili- sekä sosiaalisen liiketoiminnan ratkaisuissa. Ohjelmistotiimimme Suomessa ja Pohjoismaissa ovat valmiina auttamaan niin pienissä kuin monimutkaisissakin kokonaisuuksissa ja rakentamaan asiakkaillesi parhaimmat mahdolliset ohjelmistomallit ja ratkaisut.

Oikea alusta

Onko asiakkaasi sovellus kriittisessä käytössä ja toivottoman hidas? Tarvitsetteko testi- tai tuotantoympäristön nopeasti käyttöön? Onko ohjelmistoratkaisusi täydellinen, mutta asiakkaan mielestä liian kallis? Meiltä saat myös neuvoa oikean laitteistoalustan valitsemisessa asiakkaasi ohjelmistoinvestoinnin parantamiseksi.