Kumppanuusohjelma

Hyvä kumppanuus synnyttää menestystä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että yritykset, jotka panostavat yhteistyön rakenteisiin, prosesseihin ja kykyynsä luoda kumppanuuksia, menestyvät muita paremmin.

Pedab on kumppanuuksien rakentamisen asiantuntija. Kumppanuus on investointi tulevaisuuteen ja molemminpuolinen hyöty rakennetaan tiiviissä yhteistyössä. Menestymiseen tarvitaan kommunikaatiota, sitoutumista ja luottamusta, joka syntyy konkreettisten tekojen ja yhteistyön tekemisen kautta.

 

markedsaktiviteter Ryhdy Pedab-kumppaniksi

Toimintamme perustuu kumppaneidemme liiketoiminnan ja tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Sitoudumme jokaiseen yhteistyökumppaniimme henkilökohtaisesti ja yritämme vastata juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Liity kumppaniksemme ja hyödynnä pitkä kokemuksemme!

Ryhdy Pedab-kumppaniksi

Ilmoita yrityksesi kiinnostuksesta ryhtyä Pedabin kumppaniksi täyttämällä tämä yhteydenottopyyntö. Lähetettyäsi pyynnön sinuun ollaan yhteydessä Pedabin paikallisesta toimistosta. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

* Nimi

* Sähköpostiosoite

* Yrityksen nimi

Kiinnostusalue

Kommentteja / kysymyksiä

Kumppanimme kertovat

”Pedabilla on vahva ymmärrys markkinasta.”
Joni Ojamäki, liiketoimintajohtaja, Solita Oy
Lue koko tarina

”Pedab osaa kertoa IBM-kumppanuuteen liittyvät asiat käytännönläheisesti.”
Markku Takala, toimitusjohtaja, Oxit Oy
Lue koko tarina

Seuraa meitä Twitterissä ja LinkedInissä

Tiedotamme ajankohtaisista asioista Twitterissä tunnuksella @PedabFinland ja LinkedInissä uutiskirjeen ilmestymisen välillä. Tervetuloa seuraamaan päivityksiämme!

Tilaa uutiskirje

Liity verkostoomme ja tilaa uutiskirjeemme. Se ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sisältää ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa esim. alan trendeistä, ansaintamahdollisuuksista, kumppanuusohjelmasta sekä tulevista tapahtumista. Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Ilmoita kiinnostuksestasi vastaanottaa Pedabin uutiskirje täyttämällä tämä hakemuslomake. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

* Nimi

* Sähköpostiosoite

* Yritys

Tilaan uutiskirjeen

Käytämme tietojasi ainoastaan lähettääksemme sinulle tietoa palveluistamme.
Emme luovuta niitä kolmansille osapuolille ja voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjetilauksesi.