Ratkaisut ja palvelut

Pedab on toiminut lisäarvojakelijana Suomessa vuodesta 2007. Olemme jatkuvasti kasvattaneet liikevaihtoamme, kumppaniverkostoamme ja palvelutarjoomaamme.

Ensiluokkaisen tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lisäarvopalveluja, joiden avulla kumppanimme voivat tavoittaa uusia asiakkaita.

Ohjelmistot
Digitalisaatio haastaa liiketoimintamallit, työtavat ja -välineet. Autamme kumppaneitamme pysymään ajan hermolla ohjelmistoratkaisujen muuttuvassa maailmassa. Toimimme Suomessa IBM-, Informatica- ja SAP- ohjelmistojen ja niihin liittyvien palvelujen lisäarvojakelijana.
Lue lisää
Laitteistot
Oikein valitut palvelin- ja tallennusratkaisut tuovat asiakkaille hyötyjä kuten suorituskykyä, skaalautuvuutta sekä kustannussäästöjä. Olemme Suomessa valinneet teknologiakumppaneiksemme laadukkaat toimittajat, jotka edustavat maailman johtavaa teknologiaa: IBM:n, Huawein ja Supermicron.
Lue lisää
Markkinointi
Tunnemme päämiestemme tarjoamat yhteismarkkinointiohjelmat ja opastamme kumppaneitamme niiden hyödyntämisessä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Tarvittaessa autamme myös oikeiden markkinointikumppaneiden identifioimisessa markkinointitoimenpiteiden toteutuksen tueksi.
Lue lisää
Managed Service Provider -ohjelma
Pedabin dedikoitu tiimi palvelee MSP- ja hosting-toimijoita Pohjoismaissa.
Lue lisää