Ratkaisut ja palvelut

Pedab on toiminut lisäarvojakelijana Suomessa vuodesta 2007 ja olemme jatkuvasti kasvattaneet liikevaihtoamme, kumppaniverkostoamme ja palvelutarjoomaamme.

Ensiluokkaisen tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lisäarvopalveluja, joiden avulla kumppanimme voivat tavoittaa uusia asiakkaita.

Ohjelmistot
Digitalisaatio etenee vauhdilla ja haastaa liiketoimintamallit, työtavat ja -välineet. Autamme kumppaneitamme pysymään ajan hermolla ohjelmistoratkaisujen muuttuvassa maailmassa. Toimimme Suomessa IBM- ja SAP- ohjelmistojen ja niihin liittyvien palvelujen lisäarvojakelijana.
Lue lisää
Markkinointipalvelut
Tavoitteenamme on auttaa kumppaneitamme saavuttamaan omat tavoitteensa. Markkinointipalvelumme tarjoavat huomattavan apun tulokselliseen markkinointiin ja uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.
Lue lisää
Lisäarvopalvelut
Asiantuntemuksemme perustuu laajaan kokemukseen ja tietämykseen toimialastamme. Tarjoamme kokemustamme yhteistyökumppaneidemme käyttöön - osana kokonaispalveluamme voitte hyödyntää lisäarvopalvelujamme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.
Lue lisää
Laitteistot
Oikein valitut palvelin- ja tallennusratkaisut tuovat asiakkaille hyötyjä kuten suorituskykyä, skaalautuvuutta sekä kustannussäästöjä. Olemme Suomessa valinneet teknologiakumppaneiksemme laadukkaat toimittajat, jotka edustavat maailman johtavaa teknologiaa: IBM:n, Huawein ja Supermicron.
Lue lisää
Managed Service Provider (MSP) -ohjelma
Pedabin dedikoitu tiimi palvelee MSP- ja hosting-toimijoita Pohjoismaissa.
Lue lisää