Yritys

Pedab tunnistetaan edelläkävijänä teknologiatukkureiden kentässä. Olemme keskittyneet ICT-ohjelmistoihin sekä laitteistoihin – päämiehiämme ovat mm. IBM, Informatica ja Huawei. Toimimme kaikissa Pohjoismaissa, Baltiassa ja Ranskassa. Autamme kumppaneitamme ICT-palveluiden ja -ratkaisujen myynnissä sekä markkinoinnissa.

Tärkeä osa toimintaamme kumppaneidemme kanssa on loppuasiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja asiantuntijaverkostojen rakentaminen näitä tarpeita vastaaviksi. Meillä on pitkä kokemus kumppanuuksien ja tuloksekkaan yhteistyön rakentamisesta.

Yhdessä kumppaniemme kanssa tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmisto- ja laiteratkaisut painopistealueillamme. Näitä ovat analytiikka, sosiaalinen liiketoiminta, pilvipalvelut, tietoturva, verkkokauppa- sekä mobiiliratkaisut.

Pedab-kumppanuuden hyödyt

Pedabin vankka kokemus Pohjoismaiden markkinoista yhdistettynä johtavaan tuoteportfolioon sekä lisäarvopalveluihin auttavat yhteistyökumppaneitamme löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Toimintamme perustuu molemminpuoliseen hyötyyn ja keskinäiseen kumppanuuteen. Olemme kumppaneidemme tukena strategian laatimisesta käytännön toteutukseen.

Tunnuslauseemme “Finds Your Next Business” on lupaus, jonka otamme vakavasti. Meillä on sitoutunut ja osaava henkilöstö sekä vahva halu kasvaa yhdessä kumppaneidemme kanssa. Kumppaninamme hyödyt Pedabin kokemuksesta kumppanuuksien rakentajana ja innovaattorina.

Tunnemme paikalliset markkinat

Vuonna 1993 perustettu Pedab on nähnyt trendien tulevan ja menevän. Siksi pystymme mukautumaan uusiin teknologioihin ja suhtautumaan nöyrästi tulevaisuuden epävarmuuteen. Pysyvää on kuitenkin se, että arvostamme kumppaneitamme ja työskentelemme yhdessä heidän kanssaan.

Kumppaninamme pääset myös osaksi laajaa kumppaniverkostoamme, joka tuo yhteen johtavat suomalaiset ja pohjoismaiset ICT-toimijat. Autamme teitä verkostoitumaan oikeiden tahojen kanssa. Verkostoituminen on paras ja nopein tapa kehittää liiketoimintaa, esimerkiksi toiminnan laajentuessa ulkomaille, ja synnyttää kattavia sekä laadukkaita asiakaspalveluja.

Tunnemme paikalliset markkinat, koska olemme osa niitä. Uskomme aitoon kumppanuuteen, molemminpuoliseen hyötyyn ja keskinäisen yhteistyön voimaan.


Liity kumppaniksemme ja hyödynnä pitkä kokemuksemme!

Ryhdy Pedab-kumppaniksi

Ilmoita yrityksesi kiinnostuksesta ryhtyä Pedabin kumppaniksi täyttämällä tämä yhteydenottopyyntö. Lähetettyäsi pyynnön sinuun ollaan yhteydessä Pedabin paikallisesta toimistosta. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

* Nimi

* Sähköpostiosoite

* Yrityksen nimi

Kiinnostusalue

Kommentteja / kysymyksiä

 

Rekisteriseloste