What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes

Pedabista

Kumppanisi digitalisaatiomatkalla

AUTAMME SINUA PYSYMÄÄN ASKELEEN EDELLÄ

Jo lähes 30 vuotta, aina Pedabin perustamisesta lähtien, olemme jatkuvasti laajentaneet tarjoomaamme.

Jokainen askel tällä matkalla on auttanut meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin valmistautumisessa tulevaisuuden liiketoimintaympäristön haasteisiin ja vaatimuksiin. Me Pedabilla uskomme, että tekemilläsi IT-valinnoilla on kauaskantoinen vaikutus liiketoimintasi tulevaisuuteen. On liiketoimintasi tavoite sitten uusille markkinoille laajentaminen tai uusien palveluiden kehittäminen, teknologiakehityksen aallonharjalla pysyminen on paras väylä tehokkuuteen ja kilpailukyvyn säilyttämiseen. Proaktiivinen IT-strategia huomioi myös tulevat tarpeet ja pyrkii luomaan IT-ympäristöjä, jotka mahdollistavat muuttuviin tilanteisiin reagoimisen.

Meillä on kunnia tehdä töitä alan innovatiivisimpien ratkaisuiden parissa ja työllistää alan parhaimpia asiantuntijoita. Yhdessä ekosysteemimme kanssa pyrimme tarjoamaan parhaan ratkaisujen, palveluiden ja toimituksen yhdistelmän optimaalisen asiakaskokemuksen takaamiseksi. Rakennamme pitkäaikaisia suhteita intohimolla tekemiseensä suhtautuvien kumppaneidemme kanssa ja teemme heidän kanssaan läheistä yhteistyötä auttaaksemme asiakasyrityksiämme pysymään askeleen edellä.

29

vuotinen kokemus

8

maata

750

MEUR liikevaihto

160

työntekijää

white decorative stripes white decorative stripes

Arvomme

Arvomme heijastavat yrityskulttuuriamme ja ohjaavat miten toimimme asiakkaiden, ekosysteemin ja toistemme kanssa:

1. We are a leader. We show courage and confidence in who we are and what we do. We set our agenda, and we follow our plans.

2. We can be trusted at all times, in all our relationships. We honor commitments and we are honest and transparent.

3. We bring positive energy. We act proactively, are open minded to new work approaches and seek collaboration.

4. We use sound business reasoning in everything we do.

About Pedab

Olemme perheomisteinen yritys

Pedab on perustajaperheensä omistuksessa. Tämä tarjoaa vapauden kasvattaa toimintaamme meille sopivaan tahtiin, visiotamme tavoitellen ja pitkäaikaisia kumppanuussuhteita muodostaen.

Perheomisteisuus on aina näkynyt yrityskulttuurissamme ja antaa vankan perustan menestyksellemme. Pyrimme läheiseen, lojaaliuteen ja reiluuteen perustuvaan yhteistyöhön. Tähtäämme kestäviin suhteisiin ja molempia osapuolia hyödyttäviin kumppanuuksiin. Toimitamme ratkaisuja ja palveluja, jotka tuottavat aitoa lisäarvoa.

Tämä on johtanut liiketoimintamme tasaiseen kasvuun perustusvuodestamme 1993 lähtien.

Nykyisin jo kahdeksassa Euroopan maassa toimivana perheyrityksenä olemme ylpeitä voidessamme tarjota paikallista asiantuntijuutta globaalisti. Pystymme myös joustavasti reagoimaan maailmanlaajuisiin trendeihin ja jalostaa ideoita tehokkaasti tuloksiksi paikallisilla markkinoillamme.

 

white decorative stripes white decorative stripes

Tahdotko kuulla meistä lisää?

Odotamme yhteydenottoasi!

OTA YHTEYTTÄ