What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes

Luotettu neuvonantaja. Luotettu yhteistyökumppani. Luotettu palveluntarjoaja.

Luotettu neuvonantaja. Luotettu yhteistyökumppani. Luotettu palveluntarjoaja.

Olemme perheyritys

Pedab Group on sataprosenttisesti perustajaperheen omistama. Tämä antaa meille joustavuutta kasvaa omaan tahtiin vahvan vision avulla ja rakentaa pitkäaikaisia ​​suhteita terveessä liiketoimintaympäristössä.

Perheomistus on aina muokannut yrityskulttuuriamme ja tarjoaa vankan perustan menestyksellemme. Pyrimme tiiviiseen yhteistyöhön, joka perustuu uskollisuuteen ja reiluun peliin. Pyrimme aina rakentamaan kestäviä suhteita ja win-win-kumppanuuksia. Toimitamme ratkaisuja ja palveluita, jotka luovat aitoa lisäarvoa.

Tämä on johtanut tasaiseen kasvuun vuodesta 1993 lähtien, jolloin Pedab perustettiin ensimmäisen kerran.

Kahdeksassa Euroopan maassa toimivana perheyrityksenä olemme ylpeitä paikallisesta osaamisesta, jolla on alueellinen ulottuvuus. Pystymme myös reagoimaan joustavasti globaaleihin trendeihin ja muuntaa ideoita nopeasti tehokkaiksi tuloksiksi paikallisilla markkinoilla.

Autamme sinua pysymään askeleen edellä

Paikallisesta aloituksestamme yli 30 vuotta sitten eurooppalaiseen läsnäoloomme tänään Pedab on nauttinut tasaisesta kasvusta ja jatkuvasta tarjontamme rikastumisesta.

Jokainen askel matkan varrella on auttanut meitä paremmin täyttämään tavoitteemme valmistaa asiakkaitamme tulevaisuutta varten.

Uskomme, että menestyvän liiketoiminnan tulevaisuus riippuu tänään tehtävistä IT-päätöksistä. Olipa tavoitteena laajentua uusille markkinoille tai kehittää uusia palveluita, terävä teknologinen reuna on paras tapa toimia tehokkaasti ja pysyä kilpailukykyisenä. Ennakoiva IT-strategia ennustaa tulevia tarpeita ja luo luotettavat IT-ympäristöt, jotka pystyvät käsittelemään tarpeita sellaisena kuin ne ilmenevät.

Meillä on etuoikeus työskennellä huipputeknologian parissa ja työllistää IT-alan lahjakkaimpia ihmisiä. Yhdessä ekosysteemimme kanssa pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen yhdistelmän ratkaisuja, palveluita ja toimitusta optimaaliseen asiakasratkaisuun. Rakennamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia niiden kanssa, jotka jakavat intohimomme, ja teemme tiivistä yhteistyötä saavuttaaksemme tavoitteemme auttaa yrityksiä pysymään askeleen edellä.

quote

Arvomme

Arvomme heijastavat yrityskulttuuriamme ja ohjaavat miten toimimme asiakkaiden, ekosysteemin ja toistemme kanssa:

1. We are a leader. We show courage and confidence in who we are and what we do. We set our agenda, and we follow our plans.

2. We can be trusted at all times, in all our relationships. We honor commitments and we are honest and transparent.

3. We bring positive energy. We act proactively, are open minded to new work approaches and seek collaboration.

4. We use sound business reasoning in everything we do.

quote

Haluatko tutustua meihin?

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, olemme sinua varten!

Ota yhteyttä