What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes
Pedabista

Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, tapahtumat ja blogit

Uutiset ja tiedotteet

Sinustako uusin vahvistus myyntitiimiimme? Meillä on avoinna kaksi Sales Representativen paikkaa, toinen infra- ja toinen softapuolelle. Jos ja kun monipuoliset ohjelmisto- ja IT-ratkaisujen myyntitehtävät B2B-asiakkuuksiin mukavassa tiimissä, hyvin työeduin ja joustavin työskentelymahdollisuuksin kiinnostavat ja sinulla on jo ainakin hieman soveltuvaa myyntikokemusta, sovit loistavasti joukkoomme!

Tutustu tehtäviin ja lähetä oma hakemuksesi pikaisesti – paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

NOKIA

On ilo ilmoittaa yhteistyöstä ikonisen Nokian kanssa! Yhteistyön myötä Pedabista tulee Nokian lisäarvojakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa.

”Nokia-brändi on tunnettu siitä, että se tuo merkittävää arvoa asiakkaille. Tämä kumppanuus tarjoaakin valtavaa arvoa ekosysteemillemme kaikkialla Pohjoismaissa ja Baltiassa. Nokia täydentää tuote- ja palveluvalikoimaamme täydellisesti ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia haastaa markkinaa ja tuoda lisäarvoa”, sanoo Claus Stensbjerg, Pedab Groupin Infrastructure Development & Client Computing -divisioonan johtaja.

Odotamme alkavaa yhteistyötä innolla, ja toivotamme Nokian lämpimästi tervetulleeksi Pedabin ekosysteemiin!

Lue tästä englanninkielinen tiedotteemme.

Lisätietoja ja median yhteydenotot:
Claus Stensbjerg, VP Infrastructure Development & Client Computing division Pedab Group
claus.stensbjerg@pedab.com, mobile +45 5077 0158

Pedab ja huipputehokkaisiin tietoverkkoihin erikoistunut yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Cornelis Networks ovat solmineet kaikki Pedab Groupin maat kattavan jakelijasopimuksen. Sopimuksen myötä Pedab on Cornelis Networksin valtuutettu jakelija Pohjoismaissa, Ranskassa ja Baltiassa.

Cornelis Networks on superkoneissa ja tekoälyryppäissä käytettävien viestinvälitysverkkojen teknologiajohtaja. Cornelis Omni-Path ExpressTM tarjoaa markkinoiden johtavan suorituskyvyn viidellä olennaisella mittarilla tarkasteltuna: viive, viestien nopeus, suorittimen käyttö, kaistanleveys ja skaalautuvuus. Cornelis Networks lupaa parhaan suorituskyvyn parhaaseen hintaan ja välittömällä saatavuudella, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon markkinajohtaja Mellanoxin rinnalle.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kumppanuuteemme Cornelis Networksin kanssa”, iloitsee Claus Stensbjerg, Pedabin Infrastructure Development & Client Computing -divisioonan johtaja. ”Pedab, samoin kuin Cornelis Networks, on haastaja omassa markkinassaan, mikä tekee meistä täydelliset kumppanit. Olemme jo aiemmin saaneet ekosysteemistämme toiveita tuoda Corneliksen teknologia markkinaan, mikä tekee tästä kumppanuudesta ja sen tuomista uusista liiketoimintamahdollisuuksista entistäkin jännittävämmän”, hän jatkaa.

”Me Cornelis Networksilla olemme innoissamme yhteistyöstämme Pedabin kanssa. Pidämme heidän haastajalähtöisetä lähestymistavastaan HPC/AI-segmenttiin ja toivomme, että yhdessä Pedabin ja sen kumppanien kanssa voimme toimittaa luokkansa johtavia HPC/AI-ratkaisuja, jotka tarjoavat asiakkaille erityistä lisäarvoa suorituskyvyn, tehon ja hinnan suhteen”, sanoo Ian Wardrope, Cornelis Networksin EMEA-alueen johtaja.

”Corneliksella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus suorituskykyisten pilvilaskenta-alustojen suunnittelusta ja kehittämisestä, ja odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan. Yhdessä haastamme markkinat asiakaskeskeisillä ratkaisuillamme”, Claus Stensbjerg päättää.

Lisätietoja kumppanuudesta antaa:
Kari Karunen, Sales Manager, Pedab Finland
P. 0408387140, kari.karunen@pedab.fi

Tutustu tarkemmin:

Cornelis Networks is a technology leader delivering purpose-built, high-performance fabrics accelerating High Performance Computing, High Performance Data Analytics, and Artificial Intelligence workloads in the Cloud and in the Data Center. The company’s products enable scientific, academic, governmental, and commercial customers to solve some of the world’s toughest challenges by efficiently focusing the computational power of many processing devices at scale on a single problem, simultaneously improving both result accuracy and time-to-solution for their most complex application workloads. Cornelis Networks delivers its end-to-end interconnect solutions worldwide through an established set of server OEM and channel partners. For more information, visit www.cornelisnetworks.com

Pedab tarjoaa IT-ratkaisuita, -ohjelmistoja ja -palveluita valikoiduilta toimittajilta jälleenmyyjille, sovelluskehittäjille ja hosting-yrityksille.​ Teemme yhteistyötä johtavien teknologiatoimittajien kanssa, kuten IBM, dynabook, Fujitsu, Inspur Information, Scale Computing, Toshiba, Red Hat ja SUSE. Pedab toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Pedab-konsernin liikevaihto kaudella 2020/21 oli 156 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.pedab.fi.

Pedab ja pohjoisamerikkalainen ExaGrid ovat solmineet Pohjoismaat kattavan jakelusopimuksen. ExaGrid tarjoaa laajuudessaan ainutlaatuisen Tiered Backup Storage -tallennusratkaisun keskisuurille ja suurille yrityksille ja organisaatioille yhteistyössä teknologiatoimittajien, kuten Veeam, Veritas, Commvault ja IBM Spectrum Protect, kanssa. Vuodenvaihteessa solmittu strateginen kumppanuus täydentää Pedabin monipuolista kumppaniverkostoa.

”ExaGrid sopii täydellisesti Pedabin infrastruktuuriratkaisuvalikoimaan. ExaGridin skaalautuvat levypohjaiset varmuuskopiointiratkaisut ovat jo sellaisenaan poikkeukselliset. Ne yhdistettynä ratkaisun ominaisuuteen vähentää riskiä joutua vakavien kyberhyökkäysten kohteeksi tekevät kokonaisuudesta ainutlaatuisen! Yhteistyön myötä voimme tarjota kumppaniemme kanssa yhden markkinoiden parhaista backup-ratkaisuista”, kertoo Jonas Vallin, Pedab Groupin Infrastruktuuriratkaisut-divisioonan johtaja.

”Kyberhyökkäysten uhka on yrityksille yhä ilmeisempi ja konkreettisempi. Odotammekin innolla yhteistyötä Pedabin ja sen kumppaneiden kanssa auttaaksemme nyt myös pohjoismaisia yrityksiä suojautumaan kyberhyökkäyksiltä ExaGridin innovatiivisen backup-ratkaisutarjooman avulla”, ExaGridin myyntipäällikkö Thomas Krokbäck jatkaa.

Tutustu tarkemmin:

ExaGrid provides Tiered Backup Storage with a unique disk-cache Landing Zone, long-term retention repository, and scale-out architecture. ExaGrid’s Landing Zone provides for the fastest backups, restores, and instant VM recoveries. The retention repository offers the lowest cost for long-term retention. ExaGrid’s scale-out architecture includes full appliances and ensures a fixed-length backup window as data grows, eliminating expensive forklift upgrades and product obsolescence. ExaGrid offers the only two-tiered backup storage approach with a non-network facing tier, delayed deletes, and immutable objects to recover from ransomware attacks. To learn more, go to https://exagrid.com/

Pedab tarjoaa IT-ratkaisuita, -ohjelmistoja ja -palveluita valikoiduilta toimittajilta jälleenmyyjille, sovelluskehittäjille ja hosting-yrityksille. Teemme yhteistyötä johtavien teknologiatoimittajien kanssa, kuten IBM, dynabook, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat ja SUSE. Pedab toimii yhdeksässä Euroopan maassa. Pedab-konsernin liikevaihto kaudella 2020/21 oli 156 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.pedab.fi.

On ilo ilmoittaa uudesta jakelijasopimuksestamme! Pedab toimii jatkossa valtuutettuna Inspur Information -jakelijana kaikissa Pedab-konsernin maissa! Jakelusopimus on Pohjoismaat, Ranskan ja Baltian kattava.

Inspur Information, maailman nopeimmin kasvava palvelintoimittaja, on maailman kolmen suurimman palvelinvalmistajan joukossa. Inspurin kattava IT-tuote- ja palvelutarjoama on saatavilla jo  yli 110 maassa maailmanlaajuisesti. Yhteistyössä Pedabin kanssa Inspur vahvistaa markkina-asemaansa sille vielä suhteellisen uusilla markkinoilla.

”Olemme iloisia saadessamme Pedabin uudeksi yhteistyökumppaniksemme, jonka kanssa voimme palvella kanavia ja loppuasiakkaita Pohjoismaissa, Baltiassa ja Ranskassa”, sanoo Inspur Informationin Ruotsin  johtaja, Senior Director Ulf Thalin. ”Yhteistyö yhdistää meidän vahvuutemme. Pedab on selkeä valinta kumppaneille ja asiakkaille, jotka haluavat haastaa markkinat innovaatioilla teknologiasta ja liiketoimintamalleista logistiikkaan. Tämä lisättynä Inspur Informationin jatkuvalla työllä elämän helpottamiseksi huippuluokan tuotteilla ja teknologioilla mahdollistaa asiakkaiden odotusten ylittämisen.”

”Olemme Pedabilla erittäin innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta Inspur Information kanssa”, sanoo Claus Stensbjerg, Infrastructure Development & Client Computing -divisioonan johtaja. ”Inspur Information on jo vakiintunnuttanut asemansa muualla maailmassa, ja odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan haastajana paikallisilla markkinoillamme. Inspur Information täydentää portfoliotamme täydellisesti, ja olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota heidän teknologiaansa kumppaneillemme ja asiakkaillemme.”

Tutustu tarkemmin:

Inspur Information is a leading provider of data center infrastructure, cloud computing, and AI solutions, now ranked within the world’s top three server manufacturers. Through engineering and innovation, Inspur Information delivers cutting-edge computing hardware design and extensive product offerings to address important technology segments such as open computing, cloud data centers, AI, and deep learning. Performance-optimized and purpose-built, our world-class solutions empower customers to tackle real-world challenges and custom workloads. To learn more, please go to www.inspur.com.

Pedab tarjoaa IT-ratkaisuita, -ohjelmistoja ja -palveluita valikoiduilta toimittajilta jälleenmyyjille, sovelluskehittäjille ja hosting-yrityksille.​ Teemme yhteistyötä johtavien teknologiatoimittajien kanssa, kuten IBM, dynabook, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat ja SUSE. Pedabilla on toimipiste kahdeksassa maassa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska,  Viro, Liettua, Latvia ja Ranska. Pedab-konsernin liikevaihto kaudella 2020/21 oli 156 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.pedab.fi.

Scale Computing, reunalaskennan, virtualisoinnin ja hyperkonvergoitujen ratkaisujen markkinajohtaja, ilmoitti tänään strategisesta kumppanuudesta Pedab Group AB:n kanssa.

Pedab on johtava IT-ratkaisujen ja -palvelujen jakelija Pohjoismaissa, Baltiassa ja Ranskassa. Sopimus antaa Pedab Groupille ja sen tytäryhtiöille mahdollisuuden tarjota Scale Computingin palkittua HC3-sarjaa kanavakumppaneilleen koko toiminta-alueellaan.

Yhteistyön tarkoituksena on hyödyntää Scale Computingin hyperkonvergoitua infrastruktuuria (HCI) ja reunalaskentaratkaisuja Pedabien  kumppanien eduksi. Tämä ratkaisu täyttää aiemmin merkittävän aukon markkinoilla.

Sisäänrakennetun hypervisorin ansiosta Scale Computingin HC3-asiakkaat eivät tarvitse kolmannen osapuolen komponentteja tai lisenssejä. Tämä all-in-one-kokoonpano yksinkertaistaa hallintaa ja ylläpitoa, mikä virtaviivaistaa tehtäviä ja säästää aikaa ja rahaa. Tämä tekee Scalen tekniikasta ihanteellisen niille teollisuudenaloille, joilla IT-infrastruktuurilta vaaditaan korkea suorituskykyä, mutta minimaalista hallintaa.

Lue lisää Scale Computingista: pedab.fi/vendor/scale-computing-5/ 

Lue uusimmat blogimme

Pedabin blogiin tästä