What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes
Pedabista

Ajankohtaista

Ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, tapahtumat ja blogit

Uutiset ja tiedotteet

On ilo ilmoittaa uudesta jakelijasopimuksestamme! Pedab toimii jatkossa valtuutettuna Inspur Information -jakelijana kaikissa Pedab-konsernin maissa! Jakelusopimus on Pohjoismaat, Ranskan ja Baltian kattava.

Inspur Information, maailman nopeimmin kasvava palvelintoimittaja, on maailman kolmen suurimman palvelinvalmistajan joukossa. Inspurin kattava IT-tuote- ja palvelutarjoama on saatavilla jo  yli 110 maassa maailmanlaajuisesti. Yhteistyössä Pedabin kanssa Inspur vahvistaa markkina-asemaansa sille vielä suhteellisen uusilla markkinoilla.

”Olemme iloisia saadessamme Pedabin uudeksi yhteistyökumppaniksemme, jonka kanssa voimme palvella kanavia ja loppuasiakkaita Pohjoismaissa, Baltiassa ja Ranskassa”, sanoo Inspur Informationin Ruotsin  johtaja, Senior Director Ulf Thalin. ”Yhteistyö yhdistää meidän vahvuutemme. Pedab on selkeä valinta kumppaneille ja asiakkaille, jotka haluavat haastaa markkinat innovaatioilla teknologiasta ja liiketoimintamalleista logistiikkaan. Tämä lisättynä Inspur Informationin jatkuvalla työllä elämän helpottamiseksi huippuluokan tuotteilla ja teknologioilla mahdollistaa asiakkaiden odotusten ylittämisen.”

”Olemme Pedabilla erittäin innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta Inspur Informationin kanssa”, sanoo Claus Stensbjerg, Infrastructure Development & Client Computing -divisioonan johtaja. ”Inspur on jo vakiintunnuttanut asemansa muualla maailmassa, ja odotamme innolla yhteistyötä heidän kanssaan haastajana paikallisilla markkinoillamme. Inspur täydentää portfoliotamme täydellisesti, ja olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota heidän teknologiaansa kumppaneillemme ja asiakkaillemme.”

Tutustu tarkemmin:

Inspur Information is a leading provider of data center infrastructure, cloud computing, and AI solutions, now ranked within the world’s top three server manufacturers. Through engineering and innovation, Inspur Information delivers cutting-edge computing hardware design and extensive product offerings to address important technology segments such as open computing, cloud data centers, AI, and deep learning. Performance-optimized and purpose-built, our world-class solutions empower customers to tackle real-world challenges and custom workloads. To learn more, please go to www.inspur.com.

Pedab tarjoaa IT-ratkaisuita, -ohjelmistoja ja -palveluita valikoiduilta toimittajilta jälleenmyyjille, sovelluskehittäjille ja hosting-yrityksille.​ Teemme yhteistyötä johtavien teknologiatoimittajien kanssa, kuten IBM, dynabook, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat ja SUSE. Pedabilla on toimipiste kahdeksassa maassa: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska,  Viro, Liettua, Latvia ja Ranska. Pedab-konsernin liikevaihto kaudella 2020/21 oli 156 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.pedab.fi.

Scale Computing, reunalaskennan, virtualisoinnin ja hyperkonvergoitujen ratkaisujen markkinajohtaja, ilmoitti tänään strategisesta kumppanuudesta Pedab Group AB:n kanssa.

Pedab on johtava IT-ratkaisujen ja -palvelujen jakelija Pohjoismaissa, Baltiassa ja Ranskassa. Sopimus antaa Pedab Groupille ja sen tytäryhtiöille mahdollisuuden tarjota Scale Computingin palkittua HC3-sarjaa kanavakumppaneilleen koko toiminta-alueellaan.

Yhteistyön tarkoituksena on hyödyntää Scale Computingin hyperkonvergoitua infrastruktuuria (HCI) ja reunalaskentaratkaisuja Pedabien  kumppanien eduksi. Tämä ratkaisu täyttää aiemmin merkittävän aukon markkinoilla.

Sisäänrakennetun hypervisorin ansiosta Scale Computingin HC3-asiakkaat eivät tarvitse kolmannen osapuolen komponentteja tai lisenssejä. Tämä all-in-one-kokoonpano yksinkertaistaa hallintaa ja ylläpitoa, mikä virtaviivaistaa tehtäviä ja säästää aikaa ja rahaa. Tämä tekee Scalen tekniikasta ihanteellisen niille teollisuudenaloille, joilla IT-infrastruktuurilta vaaditaan korkea suorituskykyä, mutta minimaalista hallintaa.

Lue lisää Scale Computingista: pedab.fi/vendor/scale-computing-5/