What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes

Kumppaneille

Autamme kumppaneitamme kasvamaan ja parantamaan kannattavuuttaan

AUTAMME SINUA KEHITTÄMÄÄN IDEASI RATKAISUIKSI

Pedab tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisu- ja palveluportfolion, asiantuntemusta ja osaamista seuraavan sukupolven teknologioista. Saavutamme tämän yhteistyöllä ja kaikkia osapuolia hyödyttävien kumppanuussuhteiden muodostamisella.

Pedabin ekosysteemiin liittymällä saat tukea yrityksesi kasvuun ja parempaan tuottavuuteen. Autamme yritystäsi laajentamaan toimintaansa uusille markkinoille sekä löytämään uusia toimintamalleja, teknologioita ja ratkaisuja. Autamme yritystäsi innovoimaan uusien, lisäarvoa tuottavien ratkaisujen luomiseksi ja uusien asiakkuuksien löytämiseksi.

Voit valita laajasta tarjoamastamme yrityksellesi parhaiten sopivat ratkaisut ja palvelut. Innovoimme yhdessä kanssasi – rakentamalla ratkaisuja, luomalla markkinointisuunnitelmia ja myymällä yhdessä. Annamme kumppaneillemme myös konkreettista apua päämiestemme tarjoamien kumppanuusohjelmien optimaalisessa hyödyntämisessä.

Uskomme pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin ja haluamme toimia luotettavana neuvonantajana ekosysteemimme jäsenille. Kaikessa tekemisissämme näkyy yksilöllinen ja henkilökohtainen ote.

KUINKA AUTAMME SINUA MENESTYMÄÄN?

Tässä muutamia syitä ryhtyä Pedabin kumppaniksi:

Innovoimme yhdessä
Edistä asiakkaidesi digitalisaatiohankkeita markkinoiden innovatiivisimmilla ratkaisuilla.

Uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistaminen
Kehitä liiketoimintaasi kysynnän kasvattamiseksi ja uusien myyntimahdollisuuksien löytämiseksi.

Myymme yhdessä
Kääritään hihat ja otetaan markkinat yhdessä haltuun hyödyntämällä kokemustamme liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista.

Autamme yritystäsi matkalla kohti menestystä
Hyödynnä ekosysteemiämme entistä paremman lisäarvon tarjoamiseksi asiakkaillesi.

Minkälaisia kumppaneita etsimme?

Me uskomme suhteisiin. Ja kuten missä tahansa suhteessa, myös liiketoiminnassa parhaat kumppanit löytyvät, kun tietää mitä etsii. Olisiko yrityksesi sopiva kumppani Pedabille? Me etsimme erityisesti:

Aktiivisia kumppaneita, jotka ovat oman alansa erikoisosaajia
Yrityksiä, jotka jakavat intohimomme ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja ehdottaa sekä toteuttaa niihin sopivia ratkaisuja.

 

Maantieteellinen sijainti
Yritys toimii yhdessä ja useammassa Pedabin kahdeksasta maasta.

Koko ei ole olennaista
Yrityksen kokoa tärkeämpää on  sitoutuneisuus investoida tarvittaviin resursseihin yhdessä määrittelemiemme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Erikoisosaaminen
Haluamme toimia yhdessä oman alansa erikoisosaajien kanssa. Mitä merkityksellisempiä voimme yhdessä olla, sen parempi. Toivomme, että kumppanimme välittävät omaa näkemystään ja asiantuntemustaan yhteisiin hankkeisiimme.

Kunnianhimo
Tietysti toivomme kumppaneiltanmme kunnianhimoa! 

Tervetuloa Pedabin kumppaniksi

Liittymällä Pedabin ekosysteemiin yrityksesi pääsee osalliseksi henkilöstömme asiantuntemuksesta ja markkinoiden johtavista ratkaisuista, jotka osaltaan auttavat yritystäsi vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin. Kerro meille kiinnostuksestasi kumppanoitua kanssamme täyttämällä alla oleva lomake. Kiitos yhteydenotostasi!

Become a partner