What do you want to search for?

Case

Intito - liiketoimintapäätösten tulevaisuus

Osa Pedab Business Innovation Program -ohjelmaa

Hiljattain Intito liittyi Pedab Business Innovation Program -ohjelmaan osana kasvu- ja käynnistyssuunnitelmaansa Norjassa. Intito on liiketoiminnan suunnitteluteknologiayritys, joka auttaa asiakkaita tekemään datalähtöisiä liiketoimintapäätöksiä ja parempaa hallintaa automatisoimalla toistuvia prosesseja. Yritys toimii Suomessa ja Ruotsissa ja on nyt valmis ottamaan valtaa Norjan markkinoilla. Tällä matkalla Pedab Business Innovation Program on osa Intiton kasvusuunnitelmaa.

Intito-start-up Norjassa

Intito on yksi alansa suurimmista toimijoista Pohjoismaissa, mutta Norjan Intito menestymiseen ei riitä pelkkä Suomen ja Ruotsin menestykseen luottaminen. Norjan Intito-toimisto on pohjimmiltaan start-up ja osana kasvustrategiaansa se on ilmoittautunut Pedab Business Innovation Program -ohjelmaan.

Intito Norjan maajohtaja Kristian Lahtinen toteaa: ”Yhteistyömme Pedabin kanssa on ollut olennaista Norjan start-up-yrityksemme onnistumiselle. Pääsy IBM:n paikallisiin resursseihin ja tukeen on ollut korvaamatonta, koska se on auttanut meitä hankkimaan uusia kontakteja ja mahdollisuuksia maassa”, ja hän korostaa edelleen loistavaa kumppanuutta: ”Pedab on auttanut meitä IBM Partner -prosesseissa ja auttanut meitä navigoimaan Norjan liiketoimintaekosysteemissä. Todellisena liikekumppanina Pedab on antanut meille arvokasta palautetta GTM-strategiastamme ja ydinkertomuksestamme”.

Lue koko tarina alta

Haluatko tietää lisää?

Lue koko tarina

Haluatko tietää lisää?

Markku Luoto - Business Unit Manager
+358 40 844 9511
markku.luoto@pedab.fi

Ota yhteyttä