What do you want to search for?

Blog

IBM FLASHSYSTEM -TALLENNUSLAITETUOTEPERHEEN UUSIMMAT TULOKKAAT OVAT TÄÄLLÄ

10 helmikuun, 2021

IBM FlashSystem -tallennuslaitteiden tuoteperhe tarjoaa ylivoimaisesti markkinoiden parasta suorituskykyä ja skaalautuvuutta.

IBM on jälleen kerran todistanut tallennustuotteidensa ylivertaisuuden mitä tulee toiminnallisuuteen, tietoturvaan ja suorituskykyyn. FlashSystem-tuoteperheen uudet jäsenet tuovat portfolioon mielenkiintoisen lisän.

9. helmikuuta 2021 IBM lanseerasi seuraavat kolme uutta mallia IBM FlashSystem -tallennuslaitetuoteperheeseen: IBM FS5015, IBM FS5035 ja IBM FS5200. Näistä malleista kaikki kuuluvat niin sanottuun entry level -kategoriaan, mutta toiminnallisuuksiltaan ne vastaavat enterprise-luokan laitteita.

Uusista malleista erityisesti FS5200 tuo Flash storage -järjestelmien edut – erinomaisen joustavuuden, tietoturvan, suorituskyvyn ja skaalautuvuuden – käyttäjien saataville hyvin kilpailukykyiseen hintaan. FS5200 sisältää joukon ohjelmistolisenssejä sekä lisäksi mm. seuraavat ominaisuudet: IBM Storage Insights, virtualisointi, kompressio, deduplikointi, Flashcopy, Remote copy, Easy Tier ja Hyperswap. FS5200 tukee myös neljän järjestelmän klusterointia.

Yksi FS5200:n mukana tulevista ohjelmistolisensseistä on paljon kiitosta saanut IBM Spectrum Virtualize. IBM Spectrum Virtualize on integroitu IBM FlashSystem -perheen tuotteisiin ja sillä saavutetaan paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Se esimerkiksi mahdollistaa virtualisoinnin – datamigraation muusta kuin IBM-merkkisestä tallennusjärjestelmästä FlashSystem 5200:een. Tämän ansiosta tallennusjärjestelmä on helppoa ja turvallista integroida muihin IT-järjestelmiin. Nykyaikaisten ohjelmistotoiminnallisuuksien ansiosta IBM Spectrum Virtualize auttaa välttämään turhaa hallinnollista työtä samalla kun voidaan parhaalla mahdollisella tavalla hyödyntää yrityksen jo olemassa olevia IT-järjestelmiä. 

IBM suhtautuu vakavasti lupaukseensa “Storage made simple for all” ja uusi FS5200 on tästä hyvä osoitus: Kaikkien järjestelmän mukana tulevien huippuominaisuuksien ansiosta FS5200 ei pelkästään tarjoa rahoille vastinetta, mutta lisäksi käyttäjät saavat nauttia erinomaisesta tietoturvasta, toiminnallisuuksista, stabiiliudesta ja nopeudesta. Kaikki tämä on saavutettavissa yksinkertaisen käyttöönoton, helpon integraation ja minimaalisen hallinnollisen työn avulla.

Paikallinen Infrastructure & Platforms -tiimimme kertoo mielellään lisää IBM FlashSystemsin monipuolisista ominaisuuksista. Otathan meihin yhteyttä!

IBM FlashSystem sisältää:

• Tallennusjärjestelmien virtualisointi
• FlashCore- & SCM-teknologia
• Enterprise-tason tuki
• 100% käytettävyystakuu HyperSwap-klusteria käytettäessä
• Easy tier
• Hybrid Cloud -integraatio
• Entry-tason tallennusjärjestelmä enterprise-tason toiminnallisuuksilla!