What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes

Security

Security

Turvallisuus on kriittinen huolenaihe nykypäivän digitaalisessa ympäristössä, jossa yritykset ja yksityishenkilöt luottavat teknologiaan lukemattomissa tehtävissä. Vastatakseen näihin kasvaviin tietoturvahaasteisiin toimittajamme ovat kehittäneet kestäviä ratkaisuja.

IBM on tunnettu laajasta tietoturvaratkaisuistaan, mukaan lukien työkalut uhkien havaitsemiseen, identiteetin ja pääsyn hallintaan sekä tietosuojaan. Heidän kattava lähestymistapansa tietoturvaan kattaa sekä paikalliset että pilviympäristöt, mikä auttaa organisaatioita turvaamaan kriittiset omaisuutensa.

HCL keskittyy innovatiivisiin tietoturvaratkaisuihin, jotka on räätälöity vastaamaan organisaatioiden erityistarpeita. Ne tarjoavat asiantuntemusta sovellusten tietoturvasta, minkä ansiosta yritykset voivat tunnistaa ja lieventää ohjelmistosovellustensa haavoittuvuuksia, mikä vähentää viime kädessä tietomurtojen riskiä.

Red Hat on johtava avoimen lähdekoodin ohjelmistoratkaisujen toimittaja ja tarjoaa valikoiman tietoturvaan keskittyviä tuotteita. Red Hatin painotus avoimen lähdekoodin teknologioihin tarkoittaa, että ne tarjoavat läpinäkyviä ja yhteistyöhön perustuvia ratkaisuja, jotka varmistavat, että eloisa kehittäjäyhteisö korjaa tietoturva-aukkoja nopeasti.

Suse tarjoaa valikoiman tietoturvaratkaisuja moderneihin yritystason ohjelmistoympäristöihin. Heidän tietoturvatarjouksensa kattaa kaiken ytimen turvallisuudesta ja järjestelmän vahvistamisesta täyden pinon ratkaisuihin, mikä varmistaa kriittisten työkuormien suojauksen.

Micro Focus on erikoistunut kyberturvallisuuteen ja riskienhallintaan ja tarjoaa joukon tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat yrityksiä kehittyviltä uhilta. Heidän tuotteet kattavat muun muassa sovellusturvallisuuden, identiteetin ja pääsynhallinnan sekä tietosuojan.

Olemme sitoutuneet pysymään tietoturvan eturintamassa päivittämällä jatkuvasti ratkaisujamme uusiin uhkiin. Hyödyntämällä IBM:n, HCL:n, Red Hatin, Susen ja Micro Focusin tarjontaa organisaatiot voivat vahvistaa digitaalista omaisuuttaan, suojata arkaluontoisia tietoja ja vähentää kyberhyökkäysten riskiä, ​​mikä mahdollistaa turvallisen toiminnan yhä enemmän toisiinsa yhdistetyssä maailmassa.