What do you want to search for?

Blog

TALLENNUSTEKNOLOGIOIDEN UUDET TUULET

10 kesäkuun, 2020

Tallennusteknologioiden saralla puhaltavat uudet tuulet! Levyjärjestelmät ovat vahvassa murroksessa pyörivien levyjen jäädessä pois ja puolijohdelevyjen vallatessa alaa. Uudenaikaisten levyjärjestelmien hinnat ovat niiden yleistymisen myötä laskeneet tasolle, jossa hybridiratkaisut eivät enää ole hankintakustannuksiltaan puolijohdelevyihin perustuvia järjestelmiä edullisempia.

IBM on kiistaton markkinajohtaja entistä tehokkaampien puolijohdelevyjen (SCM, FCM) kehittämisessä. Sen FlashSystems -tuoteperheeseen hiljattain lanseerattujen uudistusten myötä tuoteperhe tarjoaa johdonmukaisen, nykyaikaisen tallennusalustan entry-level järjestelmistä aina enterprise-luokan laitteisiin, tuoden laitteet näin ollen myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuville.

FlashSystems -tuoteperhe tarjoaa äärimmäistä tallennustehoa (pienikin järjestelmä tuottaa yli 50000 iops alle puolen millisekunnin latenssilla) todella kilpailukykyiseen hintaan (esim. 10TB käytettävää tilaa maksaa 12000eur viidelle vuodelle). Tämän lisäksi laitteiston käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi, sen hallinta perustuu markkinoiden johtavaan Watson-tekoälyyn ja valvonta tapahtuu pilvessä.

Osana Pedabin IBM FlashSystems -kesäkampanjaa tarjoamme näitä ratkaisuja nyt entistäkin edullisemmin hinnoin. Katso esimerkkikokoonpanojen hinnoittelut täältä ja ota meihin yhteys niin kerromme lisää!

Yhteystiedot:
Juha Jauhiainen, Infrastructure Sales Leader, tel. +358 40 8412001 
Kari Karunen, Sales Manager, tel. +358 40 838 7140
sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@pedab.fi