What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes
Mitä teemme

RÄÄTÄLÖITYJÄ IT-RAHOITUSRATKAISUJA YRITYKSILLE

Optimoi investointisi

Tarjoamme rahoituksen IT- ja tuotantolaitteistoinvestoinneille

Kassavirta ja käteisvarannot ovat yrityksille tänä päivänä tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Tarjoamme rahoituksillemme kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot auttaaksemme asiakkaitamme optimoimaan kassavirran ja teknologiainvestointiensa arvon.

Pedab on tarjonnut räätälöityjä rahoitusratkaisuja asiakkailleen vuodesta 2008 lähtien. Teemme yhteistyötä suurimpien pankkien ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Autamme yrityksiä hallitsemaan luottoriskejä ja optimoimaan käyttöpääomaa.

Yli 80 % yritysten teknologiainvestoinneista hankitaan rahoituksella. Financing-tiimimme pyrkii löytämään oikeat rahoitusratkaisut kaikenkokoisille asiakkaille pienistä start-upeista suuriin monikansallisiin yhtiöihin.

Minkä IT-ratkaisujen tai tuotantolaitteiden hankintaa yrityksesi tällä hetkellä harkitseekaan, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään parhaimmat ja kustannustehokkaimmat rahoituskonseptit juuri sinun investoinneillesi.

Rahoitusvaihtoehtomme

Vuokra 

Vuokrausta suositellaan hyödynnettäväksi kun rahoitettavan kohteen käyttöikä on suhteellisen lyhyt. Palvelimet ja tietokoneet ovat tyypillisiä esimerkkejä kohteista, joille saattaa sopia tämän tyyppinen rahoitus. Vuokraus tarkoittaa sitä, että asiakkaalla on mahdollisuus palauttaa tuotteet rahoitusjakson päätyttyä ilman ostopakkoa. Jos asiakas toisaalta tahtoo pitää tuotteet käytössään pidempään, voi vuokra-aikaa pidentää tai asiakkaan niin tahtoessa voi hän lunastaa laitteet omakseen, jolloin niiden hinta määräytyy tuotteiden markkina-arvon mukaisesti.

 

Leasing

Leasing-malli sopii käytettäväksi silloin, kun tuotteilla katsotaan olevan taloudellista arvoa jäljellä vielä sovitun rahoitusjakson lopussa. Toisin kuin vuokratessa, leasing-mallissa asiakas sitoutuu lunastamaan tai osoittamaan toisen ostajan tuotteille leasing-jakson päätyttyä. Tuotteiden lunastushinta määräytyy tuotteiden arvon ja rahoitusjakson perusteella.

 

Puitesopimus

Valitsetpa vuokrauksen tai leasingin, voit tehdä Pedab Financen kanssa puitesopimuksen. Finance-tiimillämme on syväosaamista toistuvien investointien hallinnoinnista. Suunnittelemme rahoitustarpeet yhdessä asiakkaidemme kanssa puolivuosittain, ja mukautamme suunnitelmaa tarvittaessa. Investointien yhdistäminen puitesopimuksen alle mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia sopimusehtoja.

VAKUUTUS

Ottaessasi rahoituksen kauttamme pääset samalla hyötymään edukkaista täysriski-vakuutuksista. Tarjoamme IT-laitteille vakuutuksen ilman vähennyksiä ja korvaukset vakuutuksen kohdetta vastaavina laitteina. Tuotantolaitteiden ollessa kyseessä vähennys on 300eur ja korvaustapauksessa otetaan huomioon laitteen arvon aleneminen.

white decorative stripes white decorative stripes

Ota meihin yhteyttä sinulle parhaiten sopivan rahoitusmallin löytämiseksi!

Jari Pohjonen
Jari Pohjonen

CEO / VD Pedab Finance

Chris Fleming
Chris Fleming

Senior Advisor Pedab Finance