What do you want to search for?

white decorative stripes white decorative stripes
Tietoturva

Pedab Security Operation Centre (SOC)

Kuinka tuotamme arvoa

Pedab Security Operation Centre (SOC) on ulkoistettu tietoturvapalvelu (MSS), jonka avulla pystytään tunnistamaan kriittiset tietoturvatapahtumat yrityksen järjestelmissä, verkoissa ja tietokannoissa.

SOC on Pedabin tietoturvapalveluiden kulmakivi, josta käsin tuotetaan ja hallinnoidaan markkinoiden johtavaa tietoturvapalvelua, joka on helposti muokattavissa asiakkaidemme tarpeisiin.

Me Pedabilla tiedämme, että pienetkin yritykset tarvitsevat kokonaisvaltaisia tietoturvaratkaisuja, vaikkei niillä olisi omasta takaa isoa talonsisäistä IT-osastoa. Me uskomme, että markkinoiden parhaat tietoturvaratkaisut tulisi olla kaikkien yritysten saatavilla niiden koosta riippumatta.

Pedabin SOC-palvelu kattaa jatkuvan tietoturvamonitoroinnin, poikkeavuuksien analysoinnin, neuvonnan sekä haavoittuvuuksien ja uhkien kartoituksen. Palvelumme kautta voimme toimia asiakasyritystemme IT-osastojen jatkeena ja suhtaudumme tehtävään hyvin kunnianhimoisesti vakavasti. Avullamme asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää tietoturvaan liittyvä tarkkailu ja mahdollisiin poikkeustilanteiseen reagointi meidän huoleksemme. 

Autamme asiakasyrityksiämme varmistamaan, että tietoturvaan liittyvät komponentit toimivat tarkoituksenmukaisella tavalla ja tietojärjestelmien tapahtumiin on hyvä näkyvyys. Yksi perusarvoistamme on tietoturvahyökkäysten ennaltaehkäisy haavoittuvuuksien ja uhkien tunnistamisen kautta.

Pedabin tietoturvayksikössä työskentelee joukko kokeneita analyytikoita ja muuta erilaisia ammatillisia taustoja edustavaa henkilöstöä. Panostamme erityisesti henkilöstömme koulutukseen ja sertifiointeihin – asioihin, joilla tiedämme olevan asiakkaillemme suuri merkitys.

Emme pelkästään korjaa vikoja, vaan ratkaisemme ongelmia. Ymmärrämme raportoinnin ja asiakasvuorovaikutuksen tärkeyden. Pystymme joustavasti muovaamaan prosessejamme ja toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti – olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Kuinka tuotamme lisäarvoa organisaatiollesi

  • Epätavallisten tapahtumien tunnistaminen yrityksen IT-järjestelmissä
  • Haavoittuvuuksien analysointi ja väärien hälytysten käsittely
  • Ratkaisu on integroitavissa minkä tahansa tietoturvaohjelmiston kanssa
  • Tietoturva-asiantuntijoiden tiimi, joka räätälöi tietoturvapalvelun yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Ei tarvetta omille, yrityksen sisäisille tietoturva-asiantuntijoille.

 

white decorative stripes white decorative stripes

HALUAMME KUULLA SINUSTA

Ota yhteyttä